Klassresa xD

Japp idag var vi iväg A, B, D och I packade in sig i Vretabussen dock följde inte alla med vilket nog var tur för då hade det varit proppfullt.

Först var vi på Markebäcks gård. Det var jätte fint där och jag och Masken konstaterade at vi hittat en ny topp häst. Ett hingst föl, fux med en speciell bläs och den var så jävla snygg, redan fint musklad, ganska markerad hingst nacke, reslig (kommer bli stor) och han älskade verkligen att visa upp sig. :D De hade flera andra fina föl men ingen som han.

Sen fick vi se alla de 4 hingstarna som står där Radisson VDL 1164 (13 år) var ute i hagen så honom såg vi redan när vi kom dit och den hästen var skapligt egenkär xD Det såg ut som om han trodde att han ägde världen som de flesta andra hingstar med andra ord. Sen tog de ut Lasandos 922 på stallplanen 21 år gammal och fortfarande super fin. Sen... Kom han <3 Don Primero 981 (kallas Donpan) 26 år gammal och elit preminerad. Han representerar en av mina absoluta favorit blodlinjer <3 Sen visade dem upp Canterbury 1226 8 år och det var verkligen ingen fy skam häst det heller xD Sen fick vi typ choken efter att alla hingstar (inte Radisson) fått gå in i sina boxar, vi tänkte väl jaha det var väl det men då sa hon som ägde stället: Nu får ni gå in och gosa med dem, de är jätte snälla. :O What?! Alla tappade hakan och stod kvar en stund för att fatta och sen fullfart in i stallet. Hon hade rätt de var verkligen jätte trevliga, riktigt väluppfostrade :D Vissta att de är hingstar och tar mer utrymme och är lite mer hårdhänta än en "vanlig" häst men de var som sagt jätte mysiga. Jag blev sååååååååå glad att jag fick klappa på "Donpan" Fina häst! Lasandos som jag tror kallades Lasse var lite bufflig och var lite pigg på att nypas och vara super nära. Men han nöp bara med läpparna så det var väl bara att han var tillgiven men när man kelar med en okänd hingst är man ändå lite försiktig. Canterbury var lite avvaktande och när vi gick till honom skulle vi typ åka mot Strömsholm så blev bara en snabb klapp på honom. Innan vi åkte fick vi träffa Jack russel valpar.

Strömsholm var lite trist har ju redan varit där en hel helg så jag skippade den tråkiga rundvandringen. Vi gick runt lite i stallar och kritiserade den stackars ryttaren som red i ridhuset sen gick vi till knytpunkten och kollade lite. Sen när vi kom ut red två ryttare förbi som uppenbarligen var tävlingsryttare som skulle tävla på Strömsholms tävlingarna. Den manliga ryttaren smilade upp sig och tittade på oss och när vi struntade i honom tittade han lite till på oss och log ännu mer men dedt hade han inget för. Jag sa typ det där måste ha varit en känd ryttare eftersom han verkade förvänta sig att vi skulle kasta oss över honom xD Tillslut gick vi ner till ett fält på andra sidan vägen och tittade på när det där två ryttarna trände två andra hästar (hingstar) då kom vi på att det var Lisen Bratt-Fredricsson och Peder Fredricson xD Vilken koll vi har. Jo vi såg Malin Baryards "diskreta" hästlastbil och så råkade vi gå in i det stallet som hästarna som inte bodde i tältstallarna stod uppstallade och då "gissade" vi att Malins hästar stod där med tanke alla H&M saker som låg utspridda överallt i en av spolspiltorna.

Sen Var det tydligen några killar som "kollade in mig" enligt vissa xD Sällan! Sen har jag tydligen sänkt mitt IQ till under 20 för det är tydligen det som behövs för att kunna öppna en dörr xD

Nu massa bilder :D




Fina Fölisen :D

Kass bild på Radisson

"Lasse" och han som hade mest hand om hingstarna

Söt, något närgången Lasandos och en mupp xD

Donpan <3 När stona gick förbi blev det lite fart i honom :D

Okej mer mupp som nästan fick en puss av finaste hesten :D <3

Mycket bättre bild :D<3

Canterbury och hund

Stilig han med :D


Den här hundvalpen kissade på Matilda :/ ÄCKLIGT!


Sen fick vi hälsa på valpar som tydligen var über söta xP

Men njaaa SÅ söta va de inte

En sista beautiful bild :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0